Intresserad av TwinTalks 4?

10-14 juli är det dags för TwinTalks 4: Understanding and Facilitating Remote Collaboration in DH, som äger rum i Graz, Österrike.

Syftet med TwinTalks4 är att utveckla en bättre förståelse för dynamiken på arbetsplatsen inom digital humaniora när forskare, lärare och yrkesverksamma med olika – men ofta överlappande – kompetensområden arbetar på distans för att lösa humanistiska forskningsfrågor. Dessutom är målet att utforska hur distanssamarbete över discipliner kan bli mer effektivt, framgångsrikt och givande för alla deltagare.

Workshopen arrangeras av de europeiska forskningsinfrastrukturerna CLARIN och DARIAH och organiseras som en del av konferensen Digital Humanities 2023: Collaboration as opportunity.

Publicerad den

Uppdaterad den

Språkbanken Text